In de deelwerking Antwerpen heten we je van harte welkom om een stap te zetten op weg naar herstel. Je staat er niet alleen voor! Een team van betrokken ervaringsdeskundige vrijwilligers staan klaar om je tijdens de vrije inloopmomenten en de ontmoetingen voor naasten te ontvangen. Er is ook een bibliotheekkast waar het mogelijk is om een beperkt aantal boeken te ontlenen.


Activiteiten

Inloopmomenten
Eenmaal per maand organiseren we een vrij inloopmoment waar iedereen welkom is. Je kan langskomen voor een babbel, om ervaringen te delen, vragen te stellen, …  De sfeer is heel gemoedelijk: je bent nergens toe verplicht en wat je deelt, bepaal je helemaal zelf.
Als je er nood aan hebt kan je ook kiezen voor een individueel gesprek met een vrijwilliger, dan nemen we de tijd om in een aparte ruimte naar je verhaal te luisteren.

Ontmoetingsmoment voor naasten
Het ontmoetingsmoment biedt voor (groot)ouders, partners, broers en zussen, … een tweemaandelijkse bijeenkomst voor het uitwisselen van ervaringen, tips, handvaten, een deugddoend gesprek of een luisterend oor. Inschrijven is niet nodig, je mag gewoon binnenlopen. De data vind je in onze agenda.


Praktische info

Inloopmomenten
Wanneer:
elke laatste zondag van de maand (14u-17u)
Wie: personen met een eetstoornis en hun naasten, andere betrokkenen
Kostprijs: gratis
Waar: Eetstudio, Welvaartstraat 23 bus 1, 2000 Antwerpen (eerste verdieping) (gelieve aan te bellen)
Contact: antwerpen@anbn.be

Ontmoetingsmoment voor naasten
Wanneer: 
tweemaandelijks op donderdagavond (19u30-21u30), zie agenda
Wie: naasten (ouders, partners, broers en zussen, …)
Kostprijs: gratis
Waar: Eetstudio, Welvaartstraat 23 bus 1, 2000 Antwerpen (eerste verdieping) (gelieve aan te bellen)
Contact: antwerpen@anbn.be


Wie zijn wij?

De inloopmomenten worden georganiseerd door een team van ervaringsdeskundige vrijwilligers. Zij wisselen elkaar af, zodat er steeds twee vrijwilligers aanwezig zijn om je te ontvangen. Het ontmoetingsmoment voor naasten wordt begeleid door twee vaste ervaringsdeskundige mama’s: Godelieve en Hilde.