Huisregels voor onze community:
Een positieve en respectvolle community creëren

Welkom bij onze community!

We zijn blij dat je de weg gevonden hebt en hopen dat je je veilig kan voelen bij ons. Om ervoor te zorgen dat iedereen een positieve ervaring heeft, hebben we enkele gedragsregels opgesteld die we van alle leden verwachten.

Neem even de tijd om ze zorgvuldig door te lezen.

Wees respectvol
Behandel andere leden met vriendelijkheid en respect. Intimidatie, haatdragende taal of persoonlijke aanvallen worden niet getolereerd.

Blijf bij het onderwerp
Zorg ervoor dat je commentaar relevant is voor het onderwerp van de discussie. Als je iets te zeggen hebt dat er niets mee te maken heeft, begin dan een nieuwe thread.

Geen triggers
Zorg goed voor elkaar. Dat betekent ook dat we geen triggerende beelden, gewichten of kcal vermelden. Voor mensen die aan het herstellen zijn, kan dit pijnlijk en confronterend zijn. Je kan een situatie meestal ook beschrijven zonder specifieke getallen te vermelden.

Geen spam
Gebruik het forum niet om reclame te maken voor producten of diensten. We staan geen spam toe, inclusief links naar andere websites of promotiemateriaal.

Houd het netjes
Aanstootgevend of ongepast taalgebruik is niet toegestaan. Hieronder vallen ook godslastering, racistische opmerkingen of seksueel getinte inhoud.

Respecteer de privacy
Plaats geen persoonlijke informatie over anderen zonder hun toestemming. Hieronder vallen namen, adressen, telefoonnummers of andere identificerende informatie. Let ook op met het delen van jouw eigen persoonlijke informatie.

Volg de wet
Plaats niets dat in strijd is met de wet. Dit omvat auteursrechtelijk beschermd materiaal, illegale activiteiten of enige andere vorm van illegale inhoud.

Moderatie
Onze moderators zijn er om ervoor te zorgen dat het forum en de chat een veilige en respectvolle plek blijven voor iedereen. Respecteer hun beslissingen en volg hun instructies op.

Als je deze regels niet naleeft, kan dat leiden tot het verwijderen van je berichten, tijdelijke of permanente schorsing van je account, of andere gevolgen zoals bepaald door onze moderators.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze regels door te nemen. We kijken ernaar uit om samen met jou op weg te gaan naar herstel bij eetstoornissen!