Forums

Forum

Welkom bij de ANBN Forums!

ANBN wil je graag aanmoedigen om lid te worden en bij te dragen aan onze ANBN-community. Hier zijn enkele FAQ’s om je op weg te helpen met het forum.

Om toegang te krijgen tot de forum, blijf scrollen

Hoe krijg ik toegang tot het forum?2023-10-12T09:28:56+00:00

Alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen, is een account. Om die aan te maken klik je hier. Kies een naam die veilig voor je voelt: je kan zowel je eigen naam gebruiken als een pseudoniem. Een moderator zal je aanvraag even checken en je dan toegang geven tot het forum.
Rechtsboven zal je een pictogram en een menu vinden waar je jouw profiel kan aanpassen. Je kan er ook opvolgen of je nieuwe antwoorden hebt ontvangen.

 

Welke afspraken gelden er op het forum?2023-10-12T09:29:42+00:00

We vinden het belangrijk om van dit forum een veilig plek te maken. Daarom is het belangrijk om de huisregels (klik hier) te volgen en altijd met respect te reageren op anderen. Enkel andere leden kunnen jouw berichten zien en reageren.

Help, ik krijg geen reactie!?2023-10-12T09:28:39+00:00

De kans bestaat dat je sneller een antwoord krijgt als je kan aangeven wat je vraag precies is. Als een discussie weinig reacties krijgt, kan het helpen om zelf een update te plaatsen. Dat is een goede manier om het onderwerp weer wat levendig te maken.

Ben je in crisis, overweeg dan om contact op te nemen met Tele-Onthaal (106) of de Zelfmoordlijn (1813).

Hoe werkt het forum?2023-10-12T09:29:14+00:00

Wil je graag informatie of advies van anderen inwinnen? Je krijgt waarschijnlijk sneller antwoord als je jouw vraag duidelijk kan formuleren. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven dat je steun nodig hebt of dat je graag wil weten hoe een bepaalde behandeling werkt.

Als je zelf actief deelneemt aan het forum, zal je merken dat er sneller op jouw berichten wordt gereageerd. Mensen leren je beter kennen door jouw bijdragen en zullen zich meer verbonden voelen.

Onthaal nieuwe leden mee door hen welkom te heten en help anderen door hen te ondersteunen, door vragen te stellen of door jouw ervaringen te delen.

Wie modereert het forum?2023-10-12T09:30:02+00:00

Ons forum wordt begeleid door de ervaringsdeskundige vrijwilligers van ANBN. Belangrijk: zij zijn geen professionele hulpverleners.

Soms kan het even duren voor je een antwoord krijgt op vragen die meer specifieke expertise vereisen of die tijdens het weekend of een vakantieperiode worden gesteld. Dankjewel voor je geduld!

Er zijn geen SLA’s (service level agreements) en we kunnen niet garanderen dat antwoorden correct zijn.

Zoek antwoorden. Stel vragen. Maak contact met mensen van ANBN.

Homepage Forum

  • Oh, bother! No forums were found here.

Nieuw op het forum?

Go to Top