In deelwerking Turnhout staan onze ervaringsdeskundige vrijwilligers klaar voor iedereen met zorgen en vragen over eetstoornissen. Je kan er terecht als persoon met een eetstoornis en als naaste steunfiguur. De vrijwilligers staan voor je klaar om te luisteren en mee te denken over wat helpend kan zijn op weg naar herstel.


Activiteiten

Inloopmomenten
Elke eerste zondag van de maand organiseert deelwerking Turnhout een open inloopmoment, waar iedereen welkom is. Je kan langskomen voor een babbel, om ervaringen te delen, vragen te stellen, …  De sfeer is heel gemoedelijk: je bent nergens toe verplicht en wat je deelt, bepaal je helemaal zelf.
Als je er nood aan hebt kan je ook kiezen voor een individueel gesprek met een vrijwilliger, dan nemen we de tijd om even apart te gaan zitten en naar je verhaal te luisteren.
Graag een seintje via mail als je komt, om zeker te zijn dat je niet voor een gesloten deur staat!


Praktische info

Inloopmomenten
Wanneer:
 elke eerste zondag van de maand (14u-17u)
Wie: personen met een eetstoornis en hun naasten, andere betrokkenen
Kostprijs: gratis
Waar: Herentalsstraat 55, 2300 Turnhout
Contact: turnhout@anbn.be

 


Wie zijn wij?

De inloopmomenten worden georganiseerd door een team van ervaringsdeskundige vrijwilligers. Zij wisselen elkaar af, zodat er steeds twee vrijwilligers aanwezig zijn om je te ontvangen.


Martine

Ik hou enorm van gezelligheid en muziek beluisteren, alsook van een goed gesprek. Daarom zou ik graag taboes uit de wereld willen helpen en mensen ondersteunen die moeilijkheden ervaren rond een eetstoornis. We zijn tenslotte allemaal mensen.